Kamera kaamoksessa -artikkeli Kamera-lehdessä 10-11/2011

Uudessa Kamera-lehdessä on kirjoittamani artikkeli Kamera kaamoksessa valokuvaamisesta lumen, pakkasen ja kaamosvalojen maailmassa. Artikkelissa kerron oleelliset ohjenuorat, joiden avulla jokainen onnistuu ottamaan hyviä fotoja kamerakalustoaan tuhoamatta talvisessa Pohjolassa. Artikkeli on suomeksi. Lehteä saa hyvin varustelluista kirjakaupoista, tavarataloista ja kioskeista tai ostamalla lehden sähköisenä versiona.

Jos kaipaat lisää informaatiota, minuun saa yhteyden täällä.

I got an article published in a Finnish “Kamera” magazine. The article guides the readers into the secrest of photographing in winter conditions. The article is in Finnish and you can see a climpse of it in here.

For more information don’t hesitate to contact me.

-Antti

Advertisements

2 thoughts on “Kamera kaamoksessa -artikkeli Kamera-lehdessä 10-11/2011”

  1. Luin jutun. Asiallinen artikkeli, mutta tahtoisin lisätä virransaantimahdollisuuksiin litium-paristot, joita jutussa ei lainkaan mainittu. Jos käytössä on paritopidike ovat nuo kovissa pakkasissa kiistattomia kuninkaita. Suorituskyky on vielä -40C pakkasessa lähes sama kuin huoneen lämmössä ja virtaa rititää 2-5 kertaa (tarpeesta riippuen) niin paljon kuin tavallista alkali-paristoista. Hintavia toki ovat, mutta eivät mahdottoman kun metsästää jostain kuuden pariston “bonus-pakkauksia”.

  2. Kiitos vinkistä! Mulle noi puhtaat litium-paristot olivat täysin uutta tietoa. Pitää katsastaa tarjonta.

    Jos unohdetaan pakkaset, uudelleen ladattavat Sanyo Eneloopit ovat omaan mieleen. Luvataan jopa 1000 latauskerran kesto ja omien testien mukaan toimivat esim. kamerassa saman mitä monta kertaa kalliimmat ja käyttötarkoitukseltaan rajallisemmat alkuperäisakut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s